Restaurant De Markt

Een topper in de bediening gezocht!

Een topper in de bediening gezocht!

Een topper voor in de bediening gezocht! 

Kom jij werken in het gezelligste horecastraatje van Utrecht? Met de leukste collega’s en goede arbeidsvoorwaarden? Lees dan snel verder!

Een mooie uitdaging!

Restaurant de Markt heeft ruimte voor een parttime/fulltime medewerker bediening! Een horecaman of -vrouw, met oog voor detail en kwaliteit. Een allrounder, die zich gemakkelijk beweegt in een omgeving die nooit stilstaat.

Wat bieden wij:

  • Fulltime of parttime dienstverband (32-38 uur) binnen een fijn team en een professionele organisatie. We vinden de werk/privé balans zeker belangrijk en daarom is een 4-daagse werkweek bij ons de standaard!
  • Arbeidsovereenkomst voor de duur van zeven maanden met bij goed functioneren uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
  • Het salaris voor deze functie bedraagt afhankelijk van je leeftijd en ervaring minimaal €1,860.65 en maximaal €2,143.36 (schaal III) o.b.v een fulltime dienstverband.
  • Collectieve korting op basis- en aanvullende zorgverzekeringen bij drie gecontracteerde zorgverzekeraars
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zou je bijvoorbeeld graag jouw kennis op het gebied van wijnen willen verdiepen, dat behoort zeker tot de mogelijkheden!
  • Gezellige teamuitjes en borrels
  • Je wordt onderdeel van een een succesvol, groeiend bedrijf met genoeg doorgroeimogelijkheden, om jouw ambities waar te maken

So far, so good? Lees dan nog even verder…

 

Van jou verwachten wij:

  • Ervaring met horeca als leidinggevende is een pré.
  • Je bent flexibel inzetbaar
  • Je houdt van gezelligheid en hebt humor! Daarnaast ben je een teamplayer, stressbestendig en kunt zelfstandig werken

Waar kom je te werken?

In het gezelligste horecastraatje van Utrecht zitten vier prachtige restaurants; De Markt, Vintage, De Kleine Parade en RAAK! Alle vier hebben ze hun eigen karakter en concept. De Markt is een restaurant met een Italiaanse knipoog, waarbij je kunt genieten van onze beroemde antipasti plateaus, terwijl je ondertussen je ogen de kost geeft met dank aan al het winkelende publiek wat voorbij komt.

Restaurant De Markt is onderdeel van de Axivate Horeca Group. Zij beheren verschillende horecazaken met ieder zijn eigen identiteit, op toplocaties in- en om Utrecht. Er worden trainingen, meetings en inspiratiesessies georganiseerd voor de gehele groep. Samen staan we sterker, delen we kennis en leren we van elkaar. 

Interesse?

Vind jij het super leuk om het gasten naar de zin te maken, ben je gezellig en optimistisch en heb je zin om deel uit te maken van ons superleuke team? Wacht dan niet langer en stuur jouw c.v. met pasfoto en jouw motivatie naar 3hs@axivatehoreca.nl t.a.v. Cathelijne Scholten en wie weet drinken wij binnenkort een kop koffie!

 

Comments (0)

Leave a Comment